EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 08:16,
Hjulmand udvælger første landshold
Hjulmand udvælger første landshold

Selecţionerul Danemarcei a reacţionat la finalul jocului cu Finlanda, care a fost întrerupt de evenimentul nefericit ce l-a avut în prim-plan pe Christian Eriksen.

După ce Eriksen s-a prăbuşit pe teren, iar ulterior a fost stabilizat după intervenţia medicilor, selecţionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, a oferit prima reacţie.

Sursa foto- Profimedia Images

 

Acesta spune că jucătorii au fost storşi din punct de vedere emoţional, având în vedere cele petrecute, iar unii dintre ei nu ar fi putut nici să mai reia partida.

 

,,Avem jucători care sunt terminaţi emoţional. Jucători care nu ar mai fi putut intra pe teren. Dar s-au ţinut unii pe alţii. A fost o experienţă traumatizantă.
Încercăm să ne revenim şi să mergem mai departe aşa cum putem. Suntem profesionişti. Vom procesa ce s-a întâmplat şi vom continua împreună.
Era mai greu să ne urcăm mâine iar în autocar să venim la meci. Am fi fost mai confuzi decât acum. Am vrut să jucăm şi să trecem peste acest moment.
Christian e un jucător extraordinar şi o persoană şi mai bună. Ne gândim la el şi la familia lui. Ne-a fost greu să-l vedem aşa, ne-am gândit la lucrurile importante în viaţă. La oamenii pe care îi avem aproape.”, a declarat Kasper Hjumland, la fnalul jocului cu Finlanda.
UEFA le-a dat posibilitatea danezilor să joace meciul cu întârziere sau să îl reia, duminică, de la ora 12:00.
Sursa foto:

 

Citeşte şi CHRISTIAN ERIKSEN, ALES OMUL MECIULUI DANEMARCA – FINLANDA

finlandarealitateadanemarcaselectioner danemarcachristian eriksenkasper hjumland