EURO 2020 | UEFA a reacționat după scandalul cu biletele la VIP de pe Arena Națională

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 16 iunie 2021, ora 16:20,
Bucharest, National Arena. 13th June, 2021. Corner flag group stage, preliminary round group C, game M06, Austria (AUT) – North Macedonia (MKD) 3-1, on June 13th, 2021 in Bucharest, National Arena. Football EM 2020 from 06/11/2021 to 07/11/2021. Credit: d
Bucharest, National Arena. 13th June, 2021. Corner flag group stage, preliminary round group C, game M06, Austria (AUT) – North Macedonia (MKD) 3-1, on June 13th, 2021 in Bucharest, National Arena. Football EM 2020 from 06/11/2021 to 07/11/2021. Credit: d

Forul european a răspuns unei solicitări înaintate cu scopul de a lămuri pe cât posibil situația creată duminică la Arena Națională!

România a găzduit în premieră un meci de la un Campionat European, astfel că duelul dintre Austria și Macedonia de Nord a reprezentat un motiv de sărbătoare pentru fotbalul românesc. Cu toate acestea, prima partidă disputată la București de la EURO 2020 a stârnit o mulțime de controverse, asta după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au stat la tribună, în timp ce mai mulți politicieni au primit bilete în zona VIP.

 

Potrivit unei solicitări înaintate de Digi Sport, UEFA a răspuns și a ținut să facă lumină în cazul cu pricina. Reprezentanții forului european au încercat să explice cum s-a făcut repartizarea tichetelor pentru partida de zilele trecute și ulterior, au mărturisit că vor avea o discuție cu cei de la FRF pentru a rezolva problema legată de fostele glorii ale fotbalului românesc.

Sursa foto- Profimedia Images

 

„Pentru fiecare meci de la EURO 2020, majoritatea locurilor din sectorul VIP sunt alocate celor două echipe care se înfruntă la momentul respectiv, în cazul de față Austria și Macedonia de Nord. Restul locurilor din sectorul VIP sunt împărțite între guvernul local, partenerii comerciali, UEFA, orașul gazdă, federația gazdă și organizatorul local.

 

Din cauza pandemiei de COVID-19, capacitatea zonei VIP de pe stadionul din București a fost redusă semnificativ. Din acest motiv, invitațiile primite de Federația Română de Fotbal și organizatorul local (n.r Primăria București) au fost în număr limitat. UEFA va discuta cu Federația Română de Fotbal pentru a găsi o soluție, astfel încât să vedem cât mai multe legende ale fotbalului în tribuna oficială la următoarele meciuri”, a răspuns UEFA, pentru Digi Sport.

 

Citește și EURO 2020 | SCANDALUL INVITAŢIILOR LA VIP. ULTIMELE EXPLICAŢII ALE FRF

reactiefrfrealitateauefaarena nationalaeuro 2020bilete