EURO 2024. Jude Bellingham, după victoria împotriva Serbiei: „Iubesc atât de mult fotbalul”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 17 iunie 2024, ora 12:33,
Jude Bellingham
Jude Bellingham

Mijlocaşul Jude Bellingham a declarat, duminică seară, că mereu intră pe teren fără teamă şi se bucură de fotbal, un sport pe care îl iubeşte foarte mult. El a marcat unicul gol al meciului Anglia – Serbia, scor 1-0, de la Campionatul European de fotbal.

„Pe teren, joc fără teamă, pentru că iubesc atât de mult fotbalul, este mai degrabă o plăcere decât o meserie”, a afirmat mijlocaşul englez Jude Bellingham, marcator şi omul meciului cu Serbia (1-0), duminică, la Euro-2024.

„Adevărul este că îmi place foarte mult să joc fotbal, aşa că, atunci când intru pe teren, joc fără teamă pentru că îmi place atât de mult să fac acest lucru, este ca o uşurare pentru mine”, a declarat el într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul ofensiv al lui Real Madrid a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase şi cu un cover al hitului Beatles „Hey Jude” după ce a deschis scorul.

El şi-a exprimat plăcerea de a juca în faţa fanilor englezi, „o experienţă diferită pentru mine, deoarece joc în străinătate. Când aud din nou publicul englez după mai multe luni, apreciez foarte mult acest lucru”.

serbiafotbaljude bellingham