EURO 2024. Mbappe nu a participat la antrenamentul Franței

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 14 iunie 2024, ora 08:24,
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Echipa naţională a Franţei a avut joi după-amiază şansa de a se convinge că popularitatea sa se extinde dincolo de graniţele ţării. În faţa a 4.000 de persoane (100.000 de solicitări au fost adresate federaţiei), Les Bleus s-au antrenat pentru a doua oară la Home Deluxe Arena din Paderborn, în vestul Germaniei, relatează L’Equipe.

Douăzeci şi trei de jucători s-au antrenat joi. Kingsley Coman, afectat de un uşor virus, şi Kylian Mbappé, care fusese menajat şi a rămas în sala de forţă, nu au păşit pe teren. Deşi nimeni din tabăra Les Bleus nu a vrut să se alarmeze, absenţa parizianului de la antrenament ridică semne de întrebare.

Viitorul madrilen a acuzat dureri de spate la începutul stagiului de pregătire, înainte de a primi o lovitură la genunchiul stâng împotriva Luxemburgului (3-0). Apoi, el nu a fost titularizat împotriva Canadei la Bordeaux (0-0).

Cu toate acestea, căpitanul a venit pe final şi a semnat câteva autografe. La rândul său, Aurélien Tchouameni a continuat să se pregătească separat, revenirea sa fiind aşteptată vineri alături de coechipierii săi. Madrilenul a fost însoţit de Ibrahima Konaté, de asemenea slăbit de un virus. Théo Hernandez, cu o entorsă la piciorul stâng, a revenit după ce a ratat meciul de miercuri.

frantales bleusgermania