EURO 2024. Meci greu pentru Slovenia cu Serbia. „11 jucători nu vor fi de ajuns”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 20 iunie 2024, ora 12:22,
euro 2024
euro 2024

Selecţionerul Sloveniei, Matjaz Kek, a afirmat că ”unsprezece jucători nu vor fi de ajuns” pentru a face faţă unei echipe agresive a Serbiei, joi, în cel de-al doilea meci din faza grupelor Campionatului European de fotbal – EURO 2024, informează DPA.

„Ştim că unsprezece jucători nu vor fi de ajuns mâine, din cauza ritmului ridicat şi al agresivităţii. Ne vom strădui să menţinem un tempo ridicat timp de 90 de minute împotriva unui adversar precum Serbia”, a declarat Kek în cursul conferinţei de presă pe care a susţinut-o miercuri, lăsând să se înţeleagă că jucătorii de rezervă vor fi esenţiali.

Slovenia vine după o remiză în faţa Danemarcei (1-1), în meciul de debut, în timp ce Serbia, care a făcut parte din fosta Iugoslavie alături de sloveni, este cu spatele la zid după eşecul suferit în partida cu Anglia (0-1).

„Am vorbit despre meciul cu Danemarca. Ştim că a doua repriză a fost mult mai bună decât prima, aşa că vom încerca să repetăm asta în meciul de mâine (joi, n. red.). Am primit câteva păreri de la stafful nostru şi ne vom ţine de asta”, a spus la rândul său fundaşul sloven Petar Stojanovic.

El a adăugat că recentele sale complicaţii musculare „nu sunt o problemă” şi este disponibil pentru meciul cu Serbia. Stojanovic a fost titular împotriva Danemarcei, fiind înlocuit în minutul 67.

euro 2024serbiaslovenia