EXCLUSIV | A fi sau a nu fi Steaua? Asta e întrebarea unui fost căpitan al ‘roș-albaștrilor’

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 24 mai 2020, ora 22:18,
steaua 2006

Conflictul dintre CSA Steaua și FCSB a depășit de mult timp planul juridic. Foarte mulți dintre fotbaliștii care au făcut performanță în tricoul ‘roș-albastru’ nu mai știu pentru ce echipă au jucat. La emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’, fostul mijlocaș Sorin Paraschiv a declarat că varianta cea mai bună este o împăcare între cele două părți.

CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Sorin Paraschiv (38 de ani) a jucat la Steaua între 1999 și 2007 și a câștigat trei campionate. A fost component al echipei care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, în 2006. 

S-a creat o confuzie! Chiar și eu, care sunt de la 10 ani în curtea Stelei, sunt confuz. Nu-mi dau seama! Toată lumea așteaptă o reconciliere! Nu vrea nimeni ca Steaua să fie împărțită. Până la urmă, majoritatea suporterilor steliști nu știe ce să creadă. Sunt doar simpatii!

O decizie judecătorească poate schimba situația doar în acte, dar încă suporterii sunt de o parte și de alta. Am văzut stadioane pline la meciurile FCSB, mai ales în cupele europene. Dar și în partea CSA-ului e susținere, trebuie să respectăm tot ce fac acolo. Am oameni dragi acolo„, a spus Sorin Paraschiv la emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’.

Comentăm împreună conflictul dintre CSA și FCSB

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️ Dezbatem împreună conflictul dintre CSA și FCSB➡️Va putea juca FCSB pe noua arenă din Ghencea?➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube! ?

Publicată de Realitatea Sportiva pe Duminică, 24 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | FCSB are interzis în Ghencea? “Nu e o rivalitate, e doar răutate! Încasezi niște bani”

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | ‘Războiul’ Steaua – Dinamo, fără sfârșit! “Steaua era mai iubită! După ’86, toți copiii erau steliști”

realitatea sportivaparaschivsteauasorin paraschivfcsb
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului