EXCLUSIV | Acuzații dure la adresa președintelui FRF: „Răzvan Burleanu ne-a tras pe sfoară!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 15 martie 2021, ora 01:41,
razvan-burleanu

Contestatarii președintelui FRF se înmulțesc. Chiar și unii dintre cei cu care a avut o relație bună în trecut, s-au declarat dezamăgiți de comportamentul ulterior al șefului fotbalului românesc. 

Ghedi Kamara a sperat ca odată cu alegerea lui Burleanu în fruntea Federației în urmă cu 7 ani, inclusiv naționala artiștilor din România va primi sprijin. Însă ajutorul nu a fost nici pe departe pe măsura așteptărilor.

„Nimic nu îl recomandă să fie în poziția aia, nu este competent. Am fost prezent alături de el de când avea 23 de ani și organiza „Cupa Iubește Sportul” pe București. În 2014 am fost la FRF cu speranța că va susține naționala artiștilor, înaintea Campionatului Mondial. 

Reprezentam România, eram vicecampioni mondiali și urma să participăm la o nouă ediție. Și voiam să avem și noi echipamente și mingi. Am ajuns acolo, s-a uitat la mine și mi-a spus: <<Nu te putem susține>>. Ne-a dat 6 mingi Replica care se desfăceau instant cum dădeai cu piciorul în ele”, a povestit Ghedi Kamara, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Artistul a fost nemulțumit mai mult de faptul că președintele Federației nu și-a respectat o promisiune făcută în același an.

„Ne-am fi dorit să facem la București un meci cu rușii care erau organizatorii CM și mi-a spus <<Dacă o să câștigați Mondialul mă angajez să organizez înaintea Supercupei dintre Astra și FCSB partida, poți să le spui rușilor că vor veni>>.

Am câștigat, ne întoarcem bucuroși, campioni mondiali. I-am anunțat pe rusi, oamenii și-au făcut rezervări. Burleanu m-a amânat pănă pe 25 august când mi-a zis că e prea târziu să mai organizăm, iar apoi nu mi-a mai răspuns la telefon”, a mai punctat Kamara. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Decizia disperată luată de FRF după controlul ANAF: „Ne-au pus să semnăm contractele pe 2019!”

realitateaburleanukamarapromisiuni neonoratenationala artistilor
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor