EXCLUSIV | Acuze grave aduse conducerii unui club de tradiție: „Echipa nu are nici măcar un autocar!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 16:02,
autocar
autocar

Rapidul face eforturi pentru a reveni în elita fotbalului românesc, însă giuleștenii se lovesc și de anumite probleme care în mod normal nu ar trebui să apară la un club cu asemenea pretenții. 

Marian Rada a dezvăluit un detaliu de necrezut din interiorul clubului.

„Este singura echipă care vrea să promoveze și nu are un autocar. Este nevoită să închirieze unul. Mă doare când văd că nu apar cu un autocar să se afișeze pe acolo. Eu am văzut echipe care în vreme de pandemie vin chiar și cu două autocare.

Universitatea Craiova am observat că procedează așa. Deocamdată, Rapid după valoare, antrenori și jucători e de Liga 1, nu și după conducere”, a fost mesajul transmis de Marian Rada, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Victor Angelescu

Și nu sunt singurele probleme cu care se confruntă șefii din Giulești.

„Sunt și acele procese pentru palmares. Să se rezolve odată aceste disensiuni cu AFC Rapid și cu Horia Manoliu, care nu știu cum reușește să aibă tot timpul câștig de cauză în instanță. Nu vreau să intru însă în aceste detalii.

Important este să nu mai existe trei echipe Rapid cum sunt acum, să fie una singură. Le urez să ajungă în Liga 1″, a completat fostul antrenor al Rapidului.

CITEȘTE ȘI –>>EXCLUSIV | Marian Rada și-a fixat favoritele la promovare: “Asta mi-aș dori” 

rapidprocese palmaresmarian radalipsa autocarconducererealitatea