EXCLUSIV | Acuze grave pentru conducerea FRF: „Au încercat să se sustragă de la controlul ANAF!”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 14:06,
Burleanu-Bodescu-Visan-Vochin

Forul de la Casa Fotbalului a fost „călcat” de reprezentanții instituției pentru o verificare minuțioasă a felului cum au fost cheltuiți banii de către responsabilii FRF. 

Controlul a fost dispus în luna noiembrie a anului trecut, iar Tudor Iacov așteaptă să vadă care vor fi urmările lui.

„Burleanu a argumentat că FRF nu e autoritate publică centrală și a încercat să se sustragă de la controlul ANAF care a evidențiat niște probleme. Deocamdată nimic nu e public, va apărea un raport în care se va vedea cum au fost cheltuiți banii.

Și MTS e implicat aici mai ales că FRF avea nevoie de avizul ministerului la fiecare meci al echipei naționale, pentru că așa spune legea. Iar acestea nu s-au mai luat de pe vremea lui Mircea Sandu! Același lucru este valabil și la FRTenis”, dezvăluit Tudor Iacov, președintele Progresului, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Nici în privința ajutorul dat cluburilor pe timp de pandemie lucrurile nu ar fi total în regulă mai susține unul dintre contestatarii actualului regim.

„Au venit banii de la FIFA și UEFA recent, iar Progresul București care are și echipă de fotbal feminin nu a văzut niciun leu. Să ne spună cei de la FRF cum au dat 5000 de euro cluburilor de drept public”, a mai adăugat acesta. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dilema unui șef de club din cauza lipsei spectatorilor de pe stadioane: “Aș fi fost curios să văd asta”

control ANAFfrfrealitateaPogresul bucurestitudor iacov
vedeta barcelona

EURO 2020 | Vedeta Barcelonei a reacționat după clipele de coșmar de la Copenhaga: „A fost o experiență oribilă”

reunire academica

Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru