EXCLUSIV | Alegerea surprinzătoare a unui fotbalist cu CV important: „Nu Maradona a fost cel mai bun din istorie!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 07 decembrie 2020, ora 01:05,
Diego Maradona
Diego Maradona

Dispariția lui Diego Armando Maradona în urmă cu aproape două săptămâni a adus din nou în discuție o întrebare cu o multitudine de răspunsuri pentru fanii fotbalului din întreaga lume.  

Dilema cu privire la cel mai bun fotbalist din istorie are o rezolvare simplă pentru Octavian Abrudan.

„Eu cred că noi, care nu l-am prins pe Maradona jucând și am fost contemporani cu Messi și Cristiano Ronaldo avem altă imagine în minte. Pentru mine nu Maradona este cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor.

Eu apreciez că Messi și Ronaldo sunt numărul 1 pentru că au fost la un nivel extraordinar pentru o perioadă mai lungă de timp și de asta eu îi privesc astfel”, a fost poziția lui Octavian Abrudan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Pentru clujean, starul argentinian a fost o personalitate a contrastelor.

„Mi-a rămas în minte ca un om al extremelor. Era genial ca fotbalist, dar nu le-aș recomanda copiilor mei să îi urmeze exemplul din afara terenului. Un fotbalist fantastic, exceptând acel gol cu mâna, pentru că eu nu sunt adeptul celor care trișează”, l-a caracterizat Tavi pe El Pibe D’Oro. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Scenariul pe care un fost fotbalist îl vede posibil în Ștefan cel Mare: “Va fi total surprinzător”

 

octavian abrudanmessirealitatearonaldomaradona