EXCLUSIV | Alibec, apărat după conflictul cu Dan Petrescu: „Fotbaliștii mari sunt și capricioși. Eu am lucrat simplu cu el!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 09:01,
Alibec, sursa foto- Profimedia Images
Alibec, sursa foto- Profimedia Images

Atacantul în vârstă de 30 de ani al ardelenilor continuă să nu se regăsească de la venirea în Gruia, astfel că prestațiile sale sunt cu mult sub cele din anii trecuți!

Denis Alibec a reprezentat una dintre marile lovituri date de Marius Șumudică după preluarea băncii celor de la CFR Cluj. Tehnicianul și-a adus „preferatul” sub formă de împrumut de la Kayserispor, însă cei doi nu au apucat să lucreze prea mult, după ce „Șumi” a fost dat afară de la echipă la aproape două luni de la instalare.

Acum, Alibec evoluează sub comanda lui Dan Petrescu, cu care a avut deja mai multe conflicte în ultima perioadă, fiind chiar exclus din lot. Cu toate acestea, Dani Coman, fostul președinte al celor de la Astra Giurgiu, a vorbit frumos despre fotbalist, pe care îl consideră un copil bun și un jucător de valoare. Mai mult de atât, Coman a explicat și de ce atacantul în vârstă de 30 de ani a dat cel mai bun randament cu Șumudică pe bancă.

„Pentru mine Alibec rămâne jucătorul acela care ne-a ajutat să facem performanță la Astra. Eu am lucrat extrem de simplu cu el și a fost un jucător extraordinar. Un copil foarte bun. Greșeli cu siguranță a făcut în trecut și mai face și acum, dar fotbaliștii mari sunt și capricioși. Trebuie să știi să vorbești cu ei, să îi motivezi și să îi cerți atunci când e cazul.

Eu mă îndoiesc că Alibec nu mai poate fi de ajutor CFR-ului. Dan Petrescu dacă l-a exclus din lot, înseamnă că are dreptate. Eu sunt convins că ei se vor împăca și Denis va ajuta mult echipa. (n.r. despre relația dintre Alibec și Șumudică) Marius, în afara faptului că e un antrenor foarte bun, e și un om care motivează foarte bine echipa. Știe să vorbească cu jucătorii pe limba lor.” a spus Dani Coman, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și IMPOSIBILUL S-A PRODUS! DAN PETRESCU L-A IERTAT PE DENIS ALIBEC: „LUNI SE PREZINTĂ LA ANTRENAMENT”

dani comancfrdenis alibecliga 1realitateadeclaratii