EXCLUSIV | Anunț important pentru fanii lui Dinamo! „Se vinde mâine clubul. E o presiune imensă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 17 mai 2020, ora 20:51,
negoita-menendez-2-1280×720

Dumitru Dragomir este convins că vânzarea clubului Dinamo se va oficializa mâine sau în zilele următoare. În exclusivitate la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, fostul președinte al LPF a spus că viitorii investitori vor avea o presiune imensă din partea fanilor să facă performanță.

Recent, Ionuț Negoiță s-a declarat dezamăgit de negocierile purtate cu investitorii din Spania și le-a transmis acestora că are nevoie de o garanție că vor face o infuzie de capital de milioane de euro, mai întâi pentru a plăti datoriile clubului. 

Ioan Andone a anunțat că ibericii sunt dispuși să depună în conturile ‘câinilor roșii’ 10 milioane de euro, în termen de 30 de zile de la preluarea clubului din Ștefan cel Mare.

Dacă nu va apărea niciun investitor, fanii sunt hotărâți să preia controlul asupra clubului, prin programul DDB, numai dacă vor strânge minimum 10.000 de membri cotizanți.

Cred că se vinde mâine Dinamo. Cred că s-a ajuns la un consens. Iar Negoiță e scârbit, cred că îl dă, să scape. E o presiune imensă! Dinamo era luată până acum, dar tuturor le-a fost frică de presiunea performanței, nu neapărat a galeriei. Dacă ești la Dinamo, trebuie să fii pe locurile 1-2, obligatoriu. Are nume, au avut o performanță extraordinară, au avut mari antrenori, jucători.

Păi vii tu și iei echipa pentru locul 4? Eu le-am spus <Aveți bani să cumpărăm jucători?>. Cinci ani de acum înainte ar trebui câte 5 milioane de euro. Cu banii din drepturile TV și de la sponsori s-ar strânge 8-9 milioane. Măcar în primii doi ani trebuie 5 milioane de euro pentru a lua jucători, apoi se pot bate la titlu. Dacă nu ai cel puțin 5 milioane pe an, nu te duce la Dinamo, că te mănâncă galeria„, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Un antrenor celebru, la un pas de Dinamo. Anunț în direct la TV

vanzaredinamoionuț negoițărealitatea sportivarealitatea plusdumitru dragomir
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”