EXCLUSIV | Anunțul lui Gigi Becali după ce România a intrat în scenariul 4: „Dau oricât, nu mai contează banii”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020, ora 15:47,
gigi-becali-coronavirus

Finanțatorul celor de la FCSB continuă lupta cu noul virus care a provocat deja 86 de decese în România. 

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va crește ajutoarele pe care le va acorda în dorința de a stopa răspândirea epidemiei.

„Fac orice, în situația asta nu mai contează banii. Cu aceste teste poate fi testat oricine vrea, se testează gratuit. Dacă este nevoie și de 100.000- 200.000 de teste eu le cumpar și le fac. Laboratorul meu este un laborator genetic care are capacitate să facă mai multe teste.

Am comandat și am și plătit un medicament din Rusia, 120.000 de mii de pastille și il voi da la Matei Balș. Ei știu ce au de făcut, mulțumesc ministrului că a dat aprobarea” a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Realitatea Plus.

Omul de afaceri rămâne convins că bătălia nu va fi câștigată fără ajutorul credinței.

„Nu pot să fac apel, fiecare om face ce îi dictează inima lui. Dacă inima mea dictează așa, fac apel la biserică sa facă rugăciune, pentru că rugăciunea e mai folositoare ca orice. Fiecare dintre noi să verse la rugăciune câte o lacrimă. Acei oameni amărâți care au stat sclavi servind popoarele Europei și au venit acasă în loc să se duca acasă se duc la spitale”, a completat Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI –>> UEFA a luat decizia! Când jucăm barajul cu Islanda și data la care au fost amânate finalele cupelor europene

coronavirustestedonatiigigi becalirugaciune
dan petrescu

Dan Petrescu, gata să se întoarcă în Liga 1: „Aş vrea să câştig campionatul şi cu alte echipe din țară!”

bucurie cfr cluj

CFR Cluj va avea parte de cinci amicale de foc în cantonamentul din Austria! Anunțul clubului