EXCLUSIV | Anunțul selecționerului, întors pe toate fețele: „Se putea întâmpla și asta”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 19:34,
radoi

Mirel Rădoi a dezvăluit imediat după meciul din Irlanda de Nord că dorește să conducă prima reprezentativă și în preliminariile viitoare.

O mișcare la care Paul Codrea se aștepta.

„Nu m-a surprins că a rămas la națională, nu a ajuns să aibă nici măcar 20 de meciuri la lot ca să îți dai seama ce poate. Noi judecăm prea repede, nu poți să faci minuni într-un timp așa de scurt. Și Mourinho putea fi demis după primul sezon la Tottenham.

Dar iată că a fost păstrat și acum sunt pe primul loc în campionat. Mă uit și la Guardiola, care este unul dintre cei mai buni antrenori din lume iar echipa pe care o antrenează este acum pe locul 10. Trebuie să avem compasiune pentru antrenori”, a declarat jucătorul cu 133 de meciuri în Serie A, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Totuși, acesta este convins că alegerea selecționerului a fost influențată și de ultimele rezultate. Și până la urmă de urna în care România se va afla la tragerea la sorți a calificărilor pentru competiția din Qatar.

„După aceste meciuri din noiembrie sunt convins că a găsit ceva pozitiv, poate dacă era la fel de rău ca în urmă cu o lună era tentat să părăsească echipa.

Să nu uităm că în meciul cu Belarus a fost o primă repriză bună, sigur că ne-a avantajat și faptul că nu am jucat împotriva Norvegiei și am scăpat de întâlnirea cu Haaland”, a mai subliniat fostul fotbalist, acum în vârstă de 39 de ani.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacția unui nume mare din fotbal după ce naționala a ajuns în urna a doua: “Nu meritam”

decizierealitatearomaniarădoiPaul codrea
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal