EXCLUSIV | Arbitrii din România, puși la zid: „Se dau grande prin cartier că dau un roșu!”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 20:43,
arbitri Liga 1
arbitri Liga 1

Cavalerii fluierului au fost în centrul atenției în acest început de sezon al Ligii 1. Mulți dintre ei au fost arătați cu degetul după prestațiile care au influențat rezultatele mai multor dispute. 

Adrian Bumbescu a cerut introducerea cât mai rapidă a sistemului VAR care să îndrepte câteva dintre erorile „fluierașilor”.

„Avem câțiva arbitri foarte slabi, aia e tragere să dai 11 m acolo la duelul dintre FCSB și Dinamo? Colțescu este încăpățânat și slab, de Chivulete nici nu mai vorbesc, mulți au impresia că sunt cunoscători.

Sunt convins că unii se dau grande pe la ei prin cartier și se laudă la prieteni că i-ai cartonaș roșu unuia. Îmi pare rău de Contra, că echipa lui a fost dezavantajată la ultimele 3 meciuri”, a reacționat fostul fundaș de fier al Stelei, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

„Peștele de la cap se împute” este proverbul care ilustrează cel mai bine situația arbitrajului românesc în viziunea fostului jucător al roș-albaștrilor.

„Cu Deaconu la conducere nu putem avea pretenții. E o cloacă acolo, e o vrăjeală că a fost adus Vassaras că să avem arbitraje bune la meciurile internaționale, ăia de afară tot la fel arbitrează, nu se lasă influențați de așa ceva”, a mai declarat 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Critici dure pentru unii antrenori din Liga 1: “Eu aș schimba regula asta”

eroriarbitrirealitateaVARadrian bumbesculiga 1