SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Avertisment pentru Răzvan Lucescu înainte de a semna cu Schalke: „Au probleme mari de lot”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 29 septembrie 2020, ora 15:40,
Marica Lucescu Jr.
Marica Lucescu Jr.

Ciprian Marica a comentat în exclusivitate pentru realitateasportiva.net posibila numire a lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a nemților. 

Șefii trupei din Gelsenkirchen sunt în căutarea unui nou antrenor după ce l-au demis pe David Wagner, iar unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea acestuia este Lucescu Jr.

Fost jucător la Schalke, Ciprian Marica e convins că alegerea fostului selecționer ar fi un lucru extraordinar.

„Schalke e unul dintre cele mai titrate și mai bune cluburi din Germania și e un lucru extraordinar dacă Razvan Lucescu ajunge acolo. E un antrenor foarte bun. E un antrenor dedicat, care a demonstrat că are atitudini de antrenor. 

A avut un mentor fantastic, tatăl lui și se vede că a moștenit ceva din talentul său de antrenor. Ar fi fantastic pentru noi. Noi nu reușim să ducem jucători prea mulți în Germania, darămite să aducem un antrenor la cel mai înalt nivel”, a declarat Ciprian Marica, pentru realitateasportiva.net.

VEZI ȘI EXCLUSIV | Dănuț Lupu, înapoi la Dinamo?! Răspunsul dinamovistului

Tehnicianul de 51 de ani nu va avea o misiune ușoară dacă va accepta o posibilă ofertă din partea grupării germane. Schalke este pe ultimul loc al clasamentului din Bundesliga după trei etape jucate, fără niciun punct obținut.

„Din păcate, Schalke trece prin cea mai neagra perioadă a lor, va fi o situație dificilă. A plecat președintele, nu de mult au luat 8 goluri de la Bayern, au probleme fantastic de mari și nu știu cum vor ieși din treaba asta și când.

Cert este că va fi dificil pentru Răzvan daca va alege să meargă acolo. Să fim serioși, nu poate un antrenor să schimbe acum și să joace ca Barcelona dacă nu sunt și jucători, iar repet, Schalke are probleme mari de lot”, a adăugat Marica, pentru realitatesportiva.net.

Marica a evoluat pentru Schalke 04 între sezoane 2011 și 2013, pentru care a marcat 5 goluri.

Răzvan Lucescu o antrenează pe Al Hilal din vara anului 2019, alături de care a câștigat Liga Campionilor Asiei.

CITEȘTE ȘI Oltenii dau de pământ cu MM Stoica! „Menirea lui este sa behăie la comandă!”

ofertarealitateareactieschalkerăzvan lucescuciprian marica