EXCLUSIV | Avertismentul primit de fanii „câinilor” de la un fost mare fotbalist: „La ce fețe au ăștia, nu cred că au bani!”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 27 octombrie 2020, ora 20:40,
staff dinamo

Emerich Dembrovschi a văzut multe în 75 de ani de viață. Și a avut privilegiul să fie contemporan cu generații ale lui Dinamo care au scris istorie în fotbalul românesc. 

Actuala echipă pare să fie însă la ani lumină de cele din urmă cu câteva decenii.

„Dinamo e într-un con de umbră, s-au adus jucători, dar se vede că încă nu merge treaba. Nu știu ce valoare au, dar nu poți să spui că era la City că atunci nu ajungea niciodată la Dinamo! La noi foarte puțini sunt super jucători dintre străinii care ajung aici”, a fost reacția lui Emerich Dembrovschi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Dinamoviștii sunt pe locul 14 în Liga 1, dar sunt printre primele echipe din campionat când vine vorba de bugetul de salarii. Totuși, există și persoane care nu cred în cifrele anunțate de spanioli. Ba mai mult, se îndoiesc de investiția iberică în Ștefan cel Mare.

„Ei vor să ia campionatul cu o echipă adunată peste noapte, e nevoie de timp pentru a se crea o omogenitate. Contra este în stare să facă lucruri bune, dar nu știu dacă va fi răbdare cu el. Așa cum am văzut eu fețele spaniolilor atunci la poză cu însemnele lui Dinamo, mie îmi pare că aștia nu au așa mulți bani!”, a mai  comentat fostul internațional.

CITEȘTE ȘI –>>  EXCLUSIV | A fost coechipier cu Lucescu și o spune clar și răspicat: “I s-a făcut o mare nedreptate”

investitori spaniolicontrarealitateaemerich dembrovschidinamo