EXCLUSIV | Avertismentul transmis înaintea meciului decisiv pentru primăvara europeană: „I-ar putea bulversa”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 08 decembrie 2020, ora 18:33,
CFR Cluj TSKA sofia
CFR Cluj TSKA sofia

CFR Cluj dă bătălia pentru prezența în faza eliminatorie a Europa League, iar ardelenii ajung în 16-imile competiției doar cu o victorie în Elveția. 

Campioana României și-a făcut încălzirea pentru duelul cu Young Boys la Iași, acolo unde Edi Iordănescu a debutat pe banca trupei din Gruia.

„Edi nu poate schimba mare lucru într-un timp atât de scurt. Jucătorii ar fi bulversați, până își va impune filosofia de joc va mai dura. Adversarul e bun, sincer mă așteptam să fie mai subțirei. Sperăm la calificare, dar va fi greu pentru că echipa este puțin debusolată după plecarea lui Dan Petrescu.

Dacă vor reuși să treacă de acest hop totuși,  vor avea avea timp să se pună la punct pentru următorul tur. Șansele lor depind și de adversarul care le va ieși în cale. Important este că îi pot asimila cât de cât pe cei care vor veni în această iarnă”, a declarat Romulus Buia, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

edi-iordanescu

Fostul fotbalist spune că revenirea lui Edi Iordănescu la Cluj a fost o mișcare inspirată.

„E bine că l-au ales pe Edi, a mai fost acolo și cunoaște bine echipa. Este un antrenor foarte bun, foarte ambițios și sigur că își dorește să țină echipa sus acolo.

A făcut treabă și la Mediaș, ar fi o performanță mare pentru el dacă ar lua titlul. Acum depinde și ce îi cer patronii, pentru că participarea în cupele europene aduce bani în vistieria clubului”, a fost părerea lui Romulus Buia, oferită în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Sfat important pentru Dennis Man și Florinel Coman: “Să nu meargă acolo, că le va fi greu!”

realitateaEuropa Leagueyoung boys bernaedi iordanescuromulus buiacfr cluj