EXCLUSIV | Becali, avertizat: ”Nu ai vârf, nu te bați la titlu! Dă-i șanse lui Buș!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 17 decembrie 2020, ora 00:33,
sergiu bus
sergiu bus

FCSB a întrerupt în Gruia seria de 7 victorii consecutive, iar Vasile Miriuță știe ce îi lipsește clubului lui Becali pentru a cuceri titlul mult visat.

Sezonul 2014/2015 este ultimul în care roș-albaștrii au cucerit campionatul. La vremea aceea, Costel Gâlcă pregătea formația din Capitală.

”Tati” a fost cu ochii pe derby-ul din Gruia și este convins de faptul că formația lui Toni Petrea are nevoie de un atacant în primul ”11”.

Miriuță crede că FCSB nu va reuși nici în acest an să câștige titlul dacă nu va aduce vârf sau daca nu îi va acorda șanse mai multe lui Sergiu Buș.

”FCSB, Craiova și CFR Cluj se luptă pentru titlu. FCSB nu are vârf, s-a văzut și meciul trecut. Nu ai cum să te bați la titlu dacă nu ai un vârf. Tinerii ăștia joacă de mult timp acolo, nu mai sunt chiar așa tineri.

Citește și Impresarul care l-a ”descoperit” pe CR7 a pus ochii pe Man și Coman!

Mă refer la Man, Florinel. Pe linia de fund e Crețu, mai e Miron. Eu am spus, dacă nu îi dau șanse lui Buș, un atacant foarte bun care are aceleași probleme ca ceilalți din ultimii ani, nu câștigă campionatul. Nu au cum!” a declarat Vasile Miriuță pentru realitateasportiva.net.

vasile-miriuță

Comentăm duelul CSU Craiova – FCSB în timp real pe Facebook, în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Realitatea Sportivă Live”.

Lasă-ne părerea ta în secțiunea de comentarii. Cele mai bune vor fi citite în direct!

Citește și Curg laudele la adresa primului transfer parafat de FCSB: “Rar am văzut un jucător ca el. Este extraordinar”

fcsbrealitateadeclaratiivasile miriutaliga 1exclusiv