EXCLUSIV | Bornescu, încurajări pentru unul dintre marile talente ale fotbalului românesc: „Va veni și rândul lui”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 09 noiembrie 2020, ora 14:54,
BornescuPetrolul
BornescuPetrolul

Fostul mare portar este sigur că Ionuț Radu va ajunge în curând titular în naționala României. 

Goalkeeperul de 23 de ani a intrat într-un con de umbră după plecarea de la Genoa. Nu a mai reușit să bifeze vreun minut nici la Parma și nici în acest debut de sezon după reîntoarcerea la Inter. Cu toate acestea, Mircea Bornescu este convins că Radu va răzbi și va ajunge la un moment portarul primei reprezentative.

„Probabil că într-un viitor apropiat va veni și rândul lui să joace. Este greu, știu ce înseamnă să fii convocat și să nu joci.

În primul rând trebuie să evolueze la echipa sa de club. Este foarte greu să aibă realizări și performanțe dacă nu prinde primul 11 acolo”, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

ionut-radu-mirel-radoi

Ionuț Radu nu a debutat încă pentru națională, dar el va fi cu siguranță unul dintre pilonii în jurul căruia se va construia noua selecționată tricoloră, mai spune Bornescu.

„Echipa națională are nevoie de liniște și de reconstrucție, vedem că foarte puțini sunt folosiți la cluburile importante de afară.

Atunci când Răzvan Marin, Ionuț Radu sau Ianis Hagi vor mai prinde experiență vom avea din nou o echipă puternică”, a încheiat portarul cu 227 de meciuri în Liga 1. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Lovitura pe care o pregătea Mititelu înainte de arestare: “Au fost niște discuții!”

realitatearomaniaionuț radubornescuinter