EXCLUSIV | Cât câștigă, de fapt, dinamoviștii: ”A văzut cineva vreun contract?”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 15 noiembrie 2020, ora 20:30,
dinamo

Situația financiară de la Dinamo a ridicat numeroase semne de întrebare, iar un fost președinte al roș-albilor a explicat cum stau lucrurile.

Potrivit informațiilor apărute încă de la începutul erei spaniole, suma care trebuie plătită lunar de către investitorii iberici pentru salarii se ridică la aproape 400.000 de euro. 

Sumele pe care le-ar câștiga dinamoviștii ajung și la 35.000 de euro lunar, însă Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo în două rânduri, a lămurit situația financiară a clubului din Ștefan cel Mare.

”Aș începe cu ceea ce este cel mai important. A văzut cineva vreun contract de la Dinamo? Nu. Circulă discuții că au 15.000, 16.000 sau 35.000 de euro. Nimeni nu ne-a lămurit, nu a fost prezentată o structură. Eu am încheiat sute de contracte.

Un contract presupune un salariu de bază plus bonusuri. Când închei un contract, îi pui clauze. Eu cum am scăpat de toți jucătorii și nu a luat nimeni niciun ban? Le-am pus clauze că dacă nu contribuie la rezultate, se reziliază fără pretenții. 

SURSA FOTO: Dinamo București

Eu cred că nimeni nu a fost nebun la Dinamo să încheie 14 contracte fără clauze. Nu există. De aceea, acestea sunt niște imaginații pure pentru a crea dezastru la echipă. Eu nu sunt îngrijorat. Dacă sunt contracte pe o perioadă de 6 luni, vor pleca.

Trebuie răbdare, chiar dacă ea nu există în fotbal. Dacă jucătorii au în ele că vor lua 35.000 pe lună cu bonusuri, câți bani vor lua dacă ei nu au câștigat decât un meci? Ei nu rămân cu aproape nimic, ci doar salariul inițial de 12.000-13.000.” este de părere Constantin Anghelache.

Rezumatul meciului Dinamo – Astra, scor 1-1

Citește și Pierdere mare pentru Dinamo! A plecat chiar după egalul cu Astra

salariirealitatea sportivaexclusivConstantin Anghelachedinamo
vizita medicala fcsb

Start pregătire pentru FCSB! Care au fost absențele roș-albaștrilor la vizita medicală

Romania v Germany – FIFA World Cup 2022 Qatar Qualifier, Bucharest – 28 Mar 2021

EURO fără România! Stelea, realist: „Din păcate, nu merităm!”