EXCLUSIV | Ce spune Ionuț Badea despre Răzvan Ducan: „L-am folosit de nevoie!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 17 septembrie 2020, ora 14:11,
ducan
ducan

Ionuț Badea a vorbit în exclusivitate pentru Realitateasportiva.net despre Răzvan Ducan, fostul său elev de la FC Argeș.

FCSB se confruntă cu o situație dificilă înaintea partidei cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League, nu mai puțin de 9 jucători ai „roș-albaștrilor” au fost infectați cu COVID-19.

Printre jucătorii infectați se află și Andrei Vlad, titularul de drept din poarta câștigătoarei Cupei României. În acest caz singurul portar din lot, rămas la dispoziție este Răzvan Ducan (19 ani).

„Ducan este un jucător foarte bun, am colaborat bine, atât ca persoană, cât și ca sportiv. Este un jucător care nu se lasă influențat, are un psihic foarte bun.”, a declarat Ionuț Badea, pentru Realitateasportiva.net.

Fostul internațional a explicat de ce a decis să renunțe la serviciile portarului în vârstă de 19 ani.

„În noul sezon, pentru noi conta să avem un portar mai experimentat, iar pentru el era important să joace. Însă este strategia fiecărui club și este decizia celor de la FCSB dacă au dorit să-l păstreze. Noi am fost forte mulțumiți de ce a prestat Răzvan la noi.

Pe Ducan, într-adevăr l-am folosit mai mult pentru regula aceia, fiind obligați să jucăm cu cu cel puțin 2 fotbaliști sub 20 de ani”, a relatat tehnicianul român.

Echipele din Liga 2 sunt obligate să folosească, pe toată durata meciurilor din campionat, cel puţin 2 jucători formați la nivel național, născuţi după data de 01.01.2000.

Antrenorul nou promovatei FC Argeș are emoții în privința fostului său elev pentru meciul din acestă seară.

„Nu stiu cum se va prezentat diseară, n-a mai jucat de când a plecat de la noi, sper să facă un meci bun.”, a spus Badea, pentru Realitateasportiva.net.

ionut-badea-fc-argeș

Răzvan Ducan a ajuns la FCSB de la Centrul de Excelență Buzău și este internațional de tineret.

Portarul are o înălțime de 1,92 metri și este cotat la 200.000 de euro, conform transfermarkt.com.

VEZI ȘI BREAKING NEWS | FCSB tremură în Serbia! Delegaţii UEFA vor lua decizia finală!

cazuri coronavirusdeclaratiirealitateafcsbRăzvan Ducanionut badea