EXCLUSIV | CFR, cu un pas în grupele Europa League: ”Mi se pare o formalitate!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 20:45,
dan-petrescu

CFR Cluj s-a calificat în play off-ul Europa League, după ce a trecut de suedezii de la Djurgarden cu scorul de 1-0. Un fost conducător al clubului o vede pe CFR deja calificată în grupe.

Iuliu Mureşan, fostul preşedinte al feroviarilor, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre prestaţia echipei lui Dan Petrescu, dar şi despre următorul meci pe care CFR îl va disputa în Europa.

Mureşan nu a avut nicio emoţie pentru CFR în duelul cu Djurgarden. Fostul oficial a avut încredere în lotul pe care ”Bursucul” îl antrenează.

”Mă aşteptam să câştige CFR-ul, pentru că era clar că era mai bună decât echipa din Suedia şi m-am bazat foarte mult pe valoarea lotului şi pe Dan Petrescu. Şi nu m-am înşelat.

Echipa a jucat ceea ce trebuia, a început foarte bine meciul, după aceea au avut ocazie mare în prima repriză prin Djokovic, dacă bine ţin minte, cu capul, dar repriza a doua au avut şi ei nişte ocazii, dar CFR-ul a punctat şi a câştigat.”, a spus acesta pentru Realitatea Sportivă.

Publicată de RealitateaSportiva pe Joi, 24 septembrie 2020

Mureşan spune că meciul din play-off-ul Europa League va fi unul mult mai uşor decât cel cu suedezii, iar CFR nu ar trebui să aibă nicio problemă în a se califica în grupe.

CFR Cluj îi va întâlni în play off-ul Europa League pe finlandezii de la KuPS, pe 1 octombrie. Meciul se va juca pe terenul clujenilor.

”Mă bucur pentru acest rezultat, urmează un play-off, care pare, teoretic mult mai facil decât această partidă, dar aşa cum o să spună şi Dan Petrecu, niciun meci nu e uşor şi cel mai greu e meciul care urmează.

Deci, practic, mi se pare o formalitate meciul următor, dar în realitate nu. Oricum, CFR-ul se va califica. E clar că o să repete performanţa de anul trecut.”, a mai punctat fostul preşedinte.

Citeşte şi VIDEO | Remontada la Voluntari! Sepsi a bifat primul succes în noul sezon

muresancfrPetrescurealitateaEuropa League
victor-piturca-profimedia-0208066312

Victor Piţurcă: ,,Eriksen a avut şansă mare! E mai greu să scapi”

arena nationala

EURO 2020 | Motivul pentru care autorităţile nu au tras acoperişul Arenei Naţionale