EXCLUSIV | Cine a luat parte la arestarea lui Gică Popescu: „Este un om parșiv care va distruge Europa cu aceleași manevre!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 12 mai 2021, ora 15:17,
gica popescu

Noi dezvăluiri ies la iveală după 6 ani de la arestarea lui Gică Popescu!

Invitat la Realitatea Plus, expertul contabil, Daniel Udrescu, a vorbit despre arestarea lui Gică Popescu și a dezvlăluit cine este persoana care a luat parte cu bună știință la această decizie.

„E o eroare într-adevăr, dar a trecut atâta timp de la acea condamnare, dacă vă uitați pe internet nu veți găsi vreo informație cu privire la dosar, deci e șters de la instanță. Gică Popescu poate să se îndrepte spre cine i-a făcut lui rău, și anume Procurorul General al Comunității Europene, Laura-Codruța Kovesi, care a instrumentat peste 15.000 de astfel de dosare în care a băgat oameni la pușcărie. A nenorocit o țară întreagă, a fost dată afară, iar cum comunitatea europeană o ia în brațe.Gică Popescu ar trebui să informeze Curtea Europeană că Procurorul General pe care l-au ales este un parșiv care va distruge Europa pe aceleași manevre!”a declarat Udrescu în exclusivitate pentru Realitatea Plus.

Citește și EXCLUSIV | Cutremur la FRF după dezvăluirile lui Rizea! Ce legătură avea Dragnea cu echipa națională

daniel udrescuarestare popescugica popesculaura-codruta kovesi
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului