EXCLUSIV | Confruntare tată-fiu într-un posibil baraj pentru Liga 1? „Ne-am bucura amândoi”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 27 noiembrie 2021, ora 18:52,
Paul Pîrvulescu, pe vremea când juca pentru FC Voluntari
Paul Pîrvulescu, pe vremea când juca pentru FC Voluntari

Dacă în sezonul trecut Paul Pîrvulescu și coechipierii lui de la Academica Clinceni au surprins toată România cu o calificare surprinzătoare în play-off, în această stagiune ilfovenii sunt o umbră a revelației din stagiunea precedentă. 

Tatăl fotbalistului privește de la Miercurea Ciuc parcursului echipei lui Ionuț Chirilă și și-ar dori ca aceasta să facă un salt măcar pe locurile ce duc la baraj. La o astfel de poziție râvnește și Csikszereda, iar pentru o confruntare decisivă între cele două formații șeful ardelenilor ar semna pe loc.

„S-ar bucura și Clinceniul, ar fi benefic pentru ambele echipe. Mie mi se pare resemnați, însă nu este nimic pierdut pentru că se înjumătățesc punctele și dacă legi 2-3 victorii poți evada din zona respectivă. Le-ar mai trebui 4 jucători în iarnă care să intre în primul 11 astfel încât să lege câteva succese și să aibă oxigen în piept.

Cred că ori ei, ori Dinamo ar putea scăpa de retrogradarea directă. Mai mult e greu de spus dacă vor putea face pentru că nu știu pe cine ar putea să mai bage sub ei”, a fost comentariul lui Eugen Pîrvulescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> BECALI, CRITICI DURE DUPĂ CE PATRIARHUL DANIEL A ANUNȚAT CĂ S-A VACCINAT! ”UN ACT DE LEPĂDARE DE CREDINȚĂ!”

Paul Pîrvulescu este din iarna lui 2019 la Academica Clinceni. Fotbalistul de 33 de ani și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, din cauza restanțelor salariale pe care le are de primit.

„Acum este supărat că este accidentat și minimum 2-3 săptămâni va sta pe tușă. A continuat la Clinceni pentru că a vrut să rămână acasă. Nu și-ar dori să plece din București. E greu să îți faci bagajul din nou și să te plimbi prin țară. Voluntariul ar putea fi o destinație, a mai fost pe acolo în trecut. Ciobotariu l-a dorit la Dinamo pe când el era la Gaz Metan”, a mai punctat tatăl fundașului stânga.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | UN FOST MARE FOTBALIST CRITICĂ SISTEMUL DE LICENȚIERE: „DACĂ AM JUCAT FOTBAL TOATĂ VIAȚA DE CE ÎMI CERI UN ACT?”

eugen pirvulescuacademica clinceniPaul Pîrvulescurealitatea