EXCLUSIV | Contra e apărat și după ce Dinamo a dezamăgit crunt: „Poate să vină și Guardiola și Mourinho”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 27 octombrie 2020, ora 16:56,
contra dinamo

Dinamo are 4 înfrângeri consecutive în Liga 1 și suporterii au început să mârâie, devenind sceptici în privința noilor jucători aduși în Ștefan cel Mare.  

După ce au ratat play-off-ul trei ani la rând, dinamoviștii și-au pus mari speranțe în noua echipă făcută de Contra. Dar rezultatele se tot lasă așteptate, deși Florin Prunea e de părere că la Dinamo sunt acum salarii de titlu. Un fost stelist nu îi vede pe câini capabiili să pună capăt celor 13 ani în care i-au văzut pe alții bucurându-se pe podium.

„Este foarte greu de crezut că vor lua campionatul. Maxim ce pot obține este o prezență în play-off. Oricărui antrenor îi este greu dacă îi vin jucători la noi la 2-3 zile, e dificil să faci un sistem de joc.

Chiar nu știu cine reușea, ansamblul nu poți să îl construiești doar în pauza cauzată de meciurile naționalei”, a fost reacția lui Dumitru Dumitriu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

SURSA FOTO: GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Acesta consideră că nici un antrenor nu ar fi în stare să așeze atât de repede „piesele” noi din Groapă.

Poate să vină și Guardiola și Mourinho, că nu ar putea face mai multe. Nu uitați că de când s-au făcut atâtea transferuri sunt unii mai vechi care nu mai prind lotul, iar când intră evoluează cu teamă că pierd echipa. Sunt căutări, nu poți face atât de repede o echipă de succes.

Au încercat să aducă jucători de valoare, dar ei nu au avut timpul să se omogenizeze, nu au avut timp să se obișnuiască nici cu țara, nici cu noii lor colegi”, a mai completat fostul tehnician al roș-albaștrilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Secretul parcursului bun al CFR-ului în Europa: “Bine că nu s-a întâmplat asta”

dinamodumitru dumitriucontraanalizarealitatea
petrolul

VIDEO | Primele imagini cu jucătorii Petrolului la antrenamente! Noutățile din lotul „lupilor galbeni”

Hategan la Euro

Ovidiu Haţegan a acordat primul cartonaş la EURO 2020! La ce moment istoric a fost martor