EXCLUSIV | Cornel Dinu îi felicită pe fanii „câinilor” pentru că încearcă să salveze Dinamo, dar le întoarce spatele

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 13 aprilie 2020, ora 10:02,
cornel dinu

Dinamo mai are nevoie de 180 de mii de euro pentru a putea obține licența pentru următorul sezon de Liga 1. Cum Negoiță a anunțat că nu mai vrea să investească la gruparea alb-roșie, fanii, prin programul „DDB”, încearcă să se mobilizeze pentru a face rost de acești bani.

Fostul dinamovist Cornel Dinu, care la rândul său face parte dintr-o asociație care are ca obiectiv preluarea clubului din „Ștefan cel Mare”, salută gestul fanilor dinamoviști însă respinge o viitoare colaborare cu aceștia pentru preluarea clubului deținut acum de Ionuț Negoiță.

„Și formațiunea din care fac eu parte, „Dinamoviști pentru Dinamo”, este dispusă să ajute, dar lucrurile sunt mult mai complicate.

Pentru că și ceilalți care au ajutat Dinamo, care este un act de apreciat, Peluza Cătălin Hîldan sau „Doar Dinamo București” trebuie să înțeleagă că nu salvăm o corabie al cărei cârmaci conduce în stânci și o naufragiază, dacă nu a naufragiat-o deja.

Aici trebuie o anumită responsabilitate. Lucrurile trebuie așezate cu totul altfel. Nu sunt adeptul și nu se poate ca suporterii să conducă o societate fotbalistică.

Citește și ♦ Șumudică, blocat în România! Gaziantep se pregătește să reia antrenamentele fără tehnicianul român

Ei participă, au și ei un punct de vedere, dar atâta timp cât cei care se folosesc de ei nu-i bagă în seamă. Vă dau un exemplu: se iau decizii fictive. Se iau decizii de către cel care conduce, iar membrii din Consiliul de Administrație semnează doar că au luat la cunoștință.

O societate trebuie să asculte toate părțile implicate. Pentru că și amărâții aia de la PCH nu au strâns ușor 100 de mii de euro pe care i-au dat. Văd că se mai zbat în continuare, jos pălăria într-un fel, dar stai puțin… cui îi dăm banii?

Dăm banii unui care îi bagă în buzunar și care de la el nu a băgat nimic și a făcut doar o simplă afacere? Lucrurile trebuiesc așezate cu totul altfel, cu responsabilitate, plecând de la ceea ce spun: Eu am îmbrățișat acest proiect în urmă cu trei ani de zile pentru că trăim într-o societate muribundă, dar ei (n.r. – suporterii) nu pot să conducă  și nu se întâmplă asta nicăieri în lume”, a spus Cornel Dinu în cadrul ediției online a emisiunii „Realitatea Sportivă”.

V-ati plictisit fara fotbal?

Suntem LIVE pe Facebook si pe realitateasportiva.net !Discutam alaturi de Cornel Dinu, Ciprian Paraschiv, Marian Dragulescu si Iuliu Muresan despre cum va arata sportul romanesc dupa criza! Suna-ne la 0736 300 854!

Publicată de Realitatea Sportiva pe Duminică, 12 aprilie 2020

Citește și ♦ Florinel Coman s-a înțeles cu noua echipă! Ce preț i-a stabilit Gigi Becali

dinamocornel dinupch
eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”

eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren