EXCLUSIV | Craiova mută decisiv în lupta la titlu: ”Sunt sigur că vor aduce jucători de valoare!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 15 decembrie 2020, ora 20:52,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

CSU Craiova a revenit în fotoliul de lider al Ligii 1, iar Mihai Rotaru se pregătește să mute decisiv în lupta la titlu.

Oltenii au câștigat meciul cu UTA Arad, scor 2-1, și sunt pe primul loc în campionat, cu 31 de puncte obținute în 13 meciuri.

Formația lui Papură mai are de disputat doar două meciuri în acest an, cu rivalele FCSB și CFR Cluj, iar Vasile Miriuță (52 ani) este convins că Mihai Rotaru va aduce jucători de valoare în perioada de mercato din iarnă.

Doi dintre cei mai buni jucători ai oltenilor nu se mai regăsesc în primul ”11”. Valentin Mihăilă a plecat la Parma, în Serie A, iar Elvir Koljic s-a accidentat la începutul lunii octombrie.

”Au o echipă bună cei de la Craiova. Într-adevăr, nu au jucat bine, dar au câștigat câteva meciuri. A plecat și Bergodi, a venit Papură acum.

Sunt sigur că în iarnă vor aduce 2-3 jucători de valoare. Accidentarea lui Koljic și plecarea lui Mihăilă s-au văzut. Sunt doi jucători foarte buni, îți lipsesc.” a declarat Vasile Miriuță pentru realitateasportiva.net.

vasile-miriuță

CSU Craiova – FCSB se joacă vineri, 18 decembrie, de la ora 20:30. 

Comentăm duelul de foc în timp real pe Facebook, în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Realitatea Sportivă Online”.

Rezumatul meciului de la Arad:

Citește și Universitatea Craiova își asigură viitorul! Oltenii le-au prelungit contractele la doi jucători

vasile miriutadeclaratiiexclusivliga 1realitateacsu craiova