EXCLUSIV | Critici dure pentru unii antrenori din Liga 1: „Eu aș schimba regula asta”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 19:07,
fica
fica

Decizia luată de mulți antrenori din prima divizie de a sacrifica unul dintre jucătorii U21 după doar câteva minute de joc îl deranjează profund pe Adrian Bumbescu. 

Iar acesta propune modificarea regulii introduse de Federație în urmă cu 3 ani.

„Eu îmi aduc aminte că eram la Craiova în 1979 și jucam la Leeds. Luase Tilihoi roșu și a trebuit să intru eu la 19 ani și am câștigat acolo cu 2-0, nu am luat gol. Aș face regula asta cu 3 juniori în teren pe tot parcursul meciului, ce e asta să joace câte 3-4 minute? Trebuie curaj ca să fie promovați”, a mărturisit Adrian Bumbescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta consideră că pentru creșterea în valoare a jucătorilor tineri e nevoie ca ei să acumuleze cât mai multe minute. Și vine tot cu un exemplu din trecut.

Îmi aduc aminte că în anii 80-90 jucam și la olimpici și la națională aveam și echipa B, aceste reprezentative ar trebui să aibă activitate în paralel cu naționala mare. Nu se mai face nimic, ce facem cu bazele alea pe care le avem? La Mogoșoaia mai joacă doar echipele de club”, a încheiat Bumbescu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Adrian Bumbescu dă de pământ cu șefii fotbalului românesc: “Sunt numai ciudați pe acolo!”

 

regula u21liga 1adrian bumbescurealitateaantrenori