EXCLUSIV | Cum ar trebui să se împartă prioritățile în privința selecției internaționalilor U21: „Vor fi discuții”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 30 ianuarie 2021, ora 17:42,
mutu radoi selecționeri

Ultima parte a lunii martie reprezintă o mare provocare atât pentru Mirel Rădoi cât și pentru Adrian Mutu. 

Și nu e destul că ambii selecționeri trebuie să pregătească meciuri vitale pentru îndeplinirea obiectivelor trasate, că ei se mai confruntă cu o dilemă. Cum își vor împărți jucătorii eligibili pentru naționala de tineret. Liviu Ganea îi dă dreptate lui Nicolae Dică, cel care anunțase deja că strategia lui Rădoi ar fi să oprească doar fotbaliștii U21 foarte utili pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

„Așa ar fi de preferat, dar întâietate are prima echipă. Vor fi discuții între Adi Mutu și Mirel Rădoi în care ei vor ști exact pe cine se vor baza. Se va discuta destul de atent chestia asta, iar jucătorii care nu au șanse să joace la prima echipă vor fi lăsați la U21 și așa cred că e normal. E bine să aibă meciuri”, a fost reacția lui Liviu Ganea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Liviu Ganea are 6 goluri în 20 de selecții pentru naționala de tineret.

„Dacă vei lua niște jucători doar pentru a-i avea în lot nu are nimeni de câștigat, nici naționala mare, nici tineretul și nici jucătorii. Cu ce te ajută un jucător U21 care joacă 15 minute la echipa națională mare?

Dacă te bazezi pe el din primul minut e ok, rămâne la echipa națională mare și ne bazăm pe el, eu așa văd lucrurile”, a mai punctat fostul fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum a ajuns Man să îl îmbogățească pe Gigi Becali: “Fiți convinși că nu îi mai propunea nimic”

liviu ganeaadrian muturealitatearomaniainternaționali U21mirel rădoi
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”