EXCLUSIV | Cum se pregătesc cei de la Sepsi pentru duelul contra câinilor: „E clar că nu mai este echipa de acum două luni”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 15:31,
dinamo bucurie
dinamo bucurie

Sepsi – Dinamo este unul dintre meciurile tari ale etapei a 8-a a Ligii 1. Cele două se întâlnesc la Sfântu Gheorghe după mai bine de un an. 

Și asta pentru că meciul din play-out-ul sezonului trecut nu s-a mai disputat. Atunci câinii aveau mari probleme din cauza coronavirusului și erau în subsolul clasamentului. La fel se întâmplă și acum, doar că cei de la Sepsi nu se uită la ierarhie înaintea meciului direct.

„Nu putem să privim Dinamo ca o formație aflată pe locul 14, au transferat o echipă întreagă. Nu au un nivel de pregătire foarte bun, le mai trebuie timp de acomodare. Sunt însă jucători cu salarii colosale, îmi doresc să își revină după jocul de sâmbătă. Pentru noi important e să nu pierdem.

Am văzut că în ultima vreme au pus presiune pe arbitrii, criticand prestațiile lor. Va fi un meci dificil, sunt foarte puține puncte între pretendetele la un loc de play-off. Două rezultate bune te pot aduce acolo”, a declarat Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Dinamo are trei înfrângeri la rând și întâlnește în weekend o echipă care a adunat tot atâtea victorii în aceeași perioadă.

„Oamenii au răbdare, îl cunosc pe Contra. E clar că Dinamo nu mai este cea de acum două luni, lucrurile s-au îndreptat. Merită să revină acolo unde îi este locul. Și așa avem și deja multe echipe de tradiție care nu mai sunt în Liga 2.

Toată suflarea dinamovistă și-a tot pus speranțe în momentul în care auzea despre venirea unui posibil nou finanțator, acum iată ca au venit acești spanioli. Sper ca ei să fie de bună credință”, a mai spus Cornel Șfaițer în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Singura piedică a Craiovei în drumul spre titlu: “Acolo ei au avut mereu probleme”

sepsicornel sfaiterliga 1dinamorealitatea