EXCLUSIV | Cum se vede din afară aducerea lui Ouzounidis în Bănie: „Au făcut o alegere bună”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 februarie 2021, ora 14:09,
Marinos Ouzounidis
Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis a devenit antrenorul Craiovei după plecarea lui Corneliu Papură, generată de criza rezultatelor echipei.

Grecul nu a transformat Craiova peste noapte, dar Zeno Bundea este convins că mutarea este cu bătaie lungă. Iar tehnicianul de 52 de ani va fi păstrat și pentru sezonul viitor, chiar dacă în această stagiune titlul nu va fi cucerit. La fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Cristiano Bergodi.

„Ei s-au interesat și au luat referințe și detalii despre el, eu nu am urmărit traseul antrenorului. Dar mă gândesc că dacă l-au ales înseamnă că el se pliază pe principiile lor, pe ce vor să joace și pe ce jucători au. La cum îl știu pe patronul Craiovei va fi păstrat și dacă ajung campioni și dacă nu”, a declarat Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Craiova nu a impresionat în campania de mercato pentru a pune presiune pe contracandidatele la supremație.

„De întăriri orice echipă care vrea să câștige titlul are nevoie. Orice transfer ar aduce un plus, ce strategie au ei nu știu. Eu dacă eram acolo nu aș mai fi adus jucători neapărat acum. 

Au făcut o alegere bună să ia un antrenor care să scoată maximum cu ce lot are în momentul de față. Pentru că până la urmă, Craiova are un lot bun”, a mai adăugat Zeno. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pronosticul unui fost jucător al Craiovei în privința luptei la titlu: „Când doi se ceartă, al treilea câștigă!”

zeno bundeamihai rotaruouzounidiscraiovarealitatea