DĂNCIULESCU PLEACĂ DE LA DINAMO! Reacția pe care a avut-o înaintea meciului de la Iași

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 21 septembrie 2018, ora 20:30,
dinamo
dinamo

UPDATE: Ionel Dănciulescu a confirmat informația oferită în exclusivitate de realitateasportiva.net și spune că luni își va de demisia de la Dinamo.

„Urmează să-mi dau demisia luni, la prima oră. Nu mă regăsesc deloc în ceea ce facem noi aici. Sunt lucruri adunate în toți acești ani, e momentul să fac un pas în spate. Cred că mă voi întoarce la clubul care mi-a dat cele mai mari satisfcații. O să țin mereu cu Dinamo, rămân câine până la moarte.

Am crezut că lucrurile se vor schimba la un moment dat. Nu e vorba de bani, contează pentru mine alte principii, precum respectul și recunoștința. Cu domnul Negoiță n-am mai discutat de mult timp. Vreau să le mulțumesc celor din conducere, am fost mândru de ceea ce am făcut aici. Nu am decis multe lucruri, probabil și eu am o parte din vină”, a spus Dănciulescu, la Look TV.

„Voi vedea mâine când mă trezesc ce voi face”, a glumit fostul internațional român.


Dinamo merge din rău în mai rău! Roș-albii sunt în cădere liberă, iar jucătorii au primit încă o veste proastă înaintea meciului de la Iași.

Ionel Dănciulescu i-a anunțat pe jucători că nu va mai continua în Ștefan cel Mare! Fostul atacant al lui Dinamo va pleca în următoarele zile, dezamăgit de tot ceea ce se întâmplă în ultima perioadă în Ștefan cel Mare.

Director general la Dinamo, Dănciulescu era tentat de mai mult timp să se despartă de roș-albi, însă nu a mai așteptat până în iarnă și a decis să facă acest pas acum.

Cel mai probabil, Dănciulescu va ajunge la Federația Română de Fotbal.

dinamoDinamo IasiDanciulescu directorDanciulescu pleacaDanciulescu jucatori