EXCLUSIV | Cuvântul care descrie cel mai bine situația de la Dinamo: „Haos!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 16:37,
dinamo

Conducerea câinilor e încolțită din toate părțile în această perioadă în care jucătorii nu și-au primit restanțele salariale, iar FRF amenință clubul cu depunctarea în cazul neachitării datoriilor. 

Iar unii încep deja să vorbească despre un miracol în ceea ce privește salvarea clubului. Este și cazul lui Paul Codrea.

„La Dinamo e haos, nu știu cum vor evolua lucrurile, ce miracol trebuie să se întâmple. Cine să vină acum, în plină pandemie? Și ce tentație să fie? Pentru că nu sunt suporteri pe stadion.

Și dacă vine altcineva tot haos va fi. Pentru că rămân aceste datorii și apoi te speli pe cap cu ele”, a descris situația timișoreanul, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Dinamo și-a schimbat patronatul la mijlocul lunii august. Dar luminița de la capătul tunelului nu se vede nici acum. Ba mai mult, clubul pare prins într-un labirint fără o ieșire sigură.

„Ori va fi faliment, ori vreun miracol, la extreme văd situația de acolo. Parcă nu se mai liniștesc lucurile la un club la care a tot fost agitație în ultima vreme. Cosmin Contra nu știa în ce se bagă.

El îl cunoștea doar pe Melero Marin, care între timp a plecat. Și eu cunosc oameni în Italia care nu sunt paroliști, dar cred că acești spanioli nu se cunosc nici măcar între ei”, a și glumit Paul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost fotbalist de națională mizează pe expertul promovărilor în bătălia pentru Liga 1: “E atuul lor”

investitori spaniolidinamorealitateaPaul codreadatorii
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”