EXCLUSIV | Decizia disperată luată de FRF după controlul ANAF: „Ne-au pus să semnăm contractele pe 2019!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 15 martie 2021, ora 00:51,
anaf control

În toamna anului trecut, ANAF a descins la Federația Română de Fotbal, cu scopul de a verifica activitatea forului de la Casa Fotbalului.

Iar Marius Avram a povestit ce măsură imediată au luat federalii pentru a nu fi prinși în offside de autorități.

„În momentul când a venit ANAF-ul în control ne-au sunat cei de la CCA foarte panicați că trebuie să semnăm repede contractele pe 2019 pe baza cărora noi emitem facturi după fiecare meci arbitrat.

Noi funcționăm ca PFA-uri, însă nu aveam contract cu Federația semnat pentru anul 2019. Vorbim de exemple concrete de proastă guvernanță la CCA, în totală discordanță cu sloganul FRF”, a fost comentariul lui Marius Avram, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Fostul cavaler al fluierului dezvăluie și un alt aspect care i-a ridicat semne de întrebare în activitatea șefului CCA, Kyros Vassaras.

„Am văzut că s-a scris în presă despre o firmă a președintelui CCA care oferă consultanță în sport în România cu sute de mii de euro pe an încasări aflată într-un sediu fantomă, cu zero angajați. Cui îi oferă consultanță președintele CCA? Sunt întrebări rezonabile. Poate oferă la handbal sau hochei.

Dacă are contract cu FRF prin care este plătit nu e tocmai ok pentru că astfel se eludează plata unor taxe, dar Federația a negat. De când Vassaras a ajuns președinte la CCA, nu a existat nici măcar un singur proiect prin care să se atragă fonduri pentru arbitrii de la UEFA”, a mai atras atenția fostul central. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dezvăluirea făcută de un fost arbitru în cazul Colțescu: „CCA ne-a interzis să mai vorbim!”

 

anafmarius avramkyros vassarasfrfrealitateacontrol
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român