EXCLUSIV | Dennis Man are viitorul asigurat: „Să vă dau exemplul ăsta”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 17:30,
man parma

Cel mai scump fotbalist plecat vreodată din Liga 1 a debutat pentru Parma weekendul trecut atunci când a fost utilizat 10 minute în meciul noii sale echipe împotriva lui Napoli.  

Man a ajuns la ocupanta penultimului loc din Serie A, după patru sezoane și jumătate pentrecute la FCSB.

„Un jucător care îmi place foarte mult, este tânăr. Parma stă rău în campionat, dar până la urmă dacă ne gândim unde e Italia și unde e România, ne dăm seama că e o sumă de transfer foarte mare. 

Și chiar dacă Parma retrogradează poate ajunge la un alt club și să aibă un alt fel de traseu. Și Brescia a retrogradat pe timpuri și aveam jucători foarte buni care evoluau acolo, e un campionat puternic și este un pas înainte pentru el ca jucător”, a declarat Cristian Tănase, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Brescia a avut în componență în anii ’90 mai mulți jucători care au scris istorie pentru naționala României. Prin intermediul lui Mircea Lucescu, cel care preluase conducerea tehnică a „rândunelelor”, la echipa italiană au ajuns Gică Hagi, Florin Răducioiu, Ioan Ovidiu Sabău sau Dănuț Lupu.

Chiar dacă Brescia a retrogradat în vara lui 1993, Il Luce l-a convins pe Hagi să rămână pentru a juca inclusiv în Serie B, iar în anul următor echipa a revenit în prima ligă, iar „Regele” a fost magnific la Cupa Mondială din SUA 1994.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Anunțul care îi liniștește pe fanii tricolorilor: “Nu va fi nicio ceartă!”

manbresciaconcordia chiajnaparmacristian tănaserealitateaserie a

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

spectacol-total-la-ceremonia-de-deschidere-a-campionatului-european-moment-emotionant-al-lui-andrea-bocelli_11

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină