EXCLUSIV | Destinație total neașteptată pentru Budescu! Ce echipă din România îl așteaptă pe „Magician”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 10:08,
Budescu
Budescu

Unul dintre preferații fanilor roș-albaștrii, Constantin Budescu, este folosit tot mai rar de către Toni Petrea, iar patronul echipei se gândește chiar să renunțe la serviciile sale în această iarnă!

În ciuda acestui fapt, „Artistul” FCSB-ului nu duce lipsă de oferte, iar ultima propunere a luat prin surprindere pe toată lumea. Concret, Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, a lansat o variantă total neașteptată.

Întrebat dacă formația sibiană și l-ar dori pe Budescu odată cu promovarea în Liga 1, Coman a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că divizionara secundă și-l poarte permite încă de acum pe jucător. Cu toate acestea însă, oficialul lui Hermannstadt nu crede că mijlocașul în vârstă de 32 de ani ar fi dispus să se alăture echipei lui Marius Măldărășanu.

„(n.r. dacă Hermannstadt l-ar vrea pe Budescu odată cu promovarea în Liga 1) Hermannstadt ar putea să și-l permită pe Budescu și în Liga a 2-a. La cum îi cunosc eu pe patronii de aici, ar putea să îi plătească salariul lui Budescu și acum. Problema este dacă ar veni jucătorul la noi. Eu cred că nu. Budescu nu va duce lipsă de oferte până se va lăsa de fotbal, asta e clar!”, a spus Dani Coman, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | „BUDESCU ȘI DACĂ NU SE ANTRENEAZĂ, SE DISTREAZĂ ÎN LIGA 1!”. ‘ARTISTUL’, LĂUDAT, DEȘI A DEVENIT REZERVĂ DE LUX LA FCSB

dani comandeclaratiiHermannstadtliga 2realitateabudescu