EXCLUSIV | Detaliul vital care va face diferența la meciurile naționalei din martie: „Așa trebuie făcută selecția”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 28 ianuarie 2021, ora 14:04,
mutu radoi

Au rămas mai puțin de două luni până când reprezentativele de seniori și tineret vor da primele examene importante din acest an. 

Iar Mirel Rădoi și Adi Mutu caută cele mai bune soluții pentru ca ambele naționale să debuteze cu dreptul în campaniile care le așteaptă. Tricolorii mari, în preliminariile CM 2022, selecționala U21 în grupele CE de tineret.

„Mirel e clar că este foarte atent la ce se întâmplă în campionatul intern și în celelalte campionate unde joacă fotbaliștii români. El vrea să se bazeze pe cei care au jocuri în picioare, care sunt cei mai în formă.

De asta avem nevoie atât la echipa mare cât și la tineret, dar fiind zi de zi la FRF cu Adi Mutu ei își fac temele foarte bine”, a fost intervenția lui Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Câțiva jucători tineri de valoare ar fi în atenția ambilor selecționeri. Mutu trebuie să aștepte decizia lui Rădoi ca să vadă pe cine se bazează la Euro.

„Baza de selecție este foarte bună în toate compartimentele și la tineret cu această regulă U21. Nu cred că va fi o problemă importantă felul cum vor fi direcționați jucătorii. Contează ca ei să fie sănătoși, să aibă o formă sportivă bună și jocuri în picioare”, a încheiat conducătorul lui Sepsi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum vede un rival din Liga 1 plecarea lui Man de la FCSB: “Ei au cu ce înlocui”

 

realitatearădoicornel sfaitermuturomania u21romania
Razvan Marin-  profimedia-0469871099

Razvan Marin, văzut ca viitorul lider al echipei naţionale: ,,E un băiat serios, care joacă”

neagoe

Eugen Neagoe: ,,Când l-am văzut pe Eriksen întins, am început să plâng”