EXCLUSIV | Dezvăluiri explozive despre Vasile Dîncu: „Este general sub acoperire”. ”Greul” din fotbal cu care acesta a avut o întâlnire de taină

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 23 octombrie 2020, ora 09:30,
burleanu dragnea dancu

Fostul medic al echipe naţionale, Pompiliu Popescu, a făcut dezvăluiri despre planul lui Gino Iorgulescu de acum doi ani. 

Popescu a vorbit despre cum Gino Iorgulescu voia să obţină în 2018 supremaţia fotbalului românesc, în exclusivitate la Realitatea Plus. Fostul medic spune că Gino urma să fie în spatele lui Iustin Ştefan, actualul secretar general de la Ligă, dacă acesta ar fi candidat şi câştigat alegerile de la FRF din 2018.

Omul care a petrecut 30 de ani cu jucătorii naţionalei spune că Gino nu era de partea Generaţiei de Aur la alegerile de la FRF, ci voia să meargă pe cont propriu.

Citeşte şi EXCLUSIV | Ireal! ”Pe Chivorchian l-au șantajat și i-au dat peste 100.000 de euro ca să plece de la FRF!”

,,Minciuna este chintesenţa existenţei lui. Dacă pe domnul Dîncu îl întrebaţi dacă s-a întâlnit înainte de alegerile de acum doi ani la Federaţie, la Snagov, cu un alt general, care acum e trecut în rezervă, Viorel Voinescu se cheamă, şi cu domnul Gino Iorgulescu, credeţi că va afirma pozitiv? Nu va afirma.

Bineînţeles, Gino Iorgulescu şi-a plantat pe secretarul general al Ligii la alegerile de acum doi ani, omul lui, dar Gino nu a fost cu Generaţia de Aur la alegeri, ci dimpotrivă. V-am spus că a avut o întâlnire cu generalul Dîncu şi cu generalul Voinescu înainte de alegeri. Ce au pus la cale Dumnezeu ştie! Este generalul Dîncu, sub acoperire, aşa se ştie, din SRI.” a spus Pompiliu Popescu pentru Realitatea Plus.

Pompiliu Popescu a fost dat afară de la naţionala României în 2016, dupe ce petrecuse trei decenii pe banca ,,tricolorilor”.

Citeşte şi EXCLUSIV | Mișcarea pe care Generația de Aur ar fi putut să o facă după arestarea lui Popescu: “Dacă erau uniți așa procedau”

voinescuginodancuLPFrealitateafrf
BUCHAREST: GIGI BECALI press conference

Decizia care îl contrazice pe Gigi Becali în cazul lui Lukasz Gikiewicz

euro 2020 minge

EURO 2020 | Cum arată programul partidelor de azi