EXCLUSIV | Dezvăluiri în premieră! ”Gică Popescu a luat planșele căii ferate și le-a aruncat pe jos!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 07 iunie 2020, ora 20:54,
Gică Popescu
Gică Popescu

Cristi Balaj, preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidoping, a oferit dezvăluiri în premieră despre Gică Popescu în cadrul emisiunii ”Realitatea Sportivă”.

Linia de cale ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul ‘Henri Coandă’ Otopeni este unul dintre angajamentele României în proiectul pentru EURO. Potrivit autorităților, noua linie de cale ferată va permite accesul din nordul Capitalei în zona centrală în doar 15 minute.

Cristi Balaj a dezvăluit un episod incredibil cu Gică Popescu, consilierul onorific al premierului Ludovic Orban, în cadrul ultimei ediții a emisiunii ”Realitatea Sportivă”.

”Mie îmi este ușor să vorbesc. Nu am făcut politică niciodată. Am constatat că s-a început foarte târziu. Cei care au avut inspirația de a îl invita pe Gică Popescu să conducă au fost foarte inspirați. Au rămas impresionați de nivelul de cunoștințe pe care acesta le are. Proiectul se afla într-un statut de implementare. Acum trei ani am fost într-o mare întârziere. 

Îmi permit să vorbesc de Gică Popescu pentru că nu este un om politic. Este consilierul premierului, nu a acceptat să fie plătit. Nu vă imaginați cât de mult a contat. L-am văzut cum s-a certat cu oameni politici. A avut un rol major de fiecare dată. Nu vă ascund faptul că a participat când s-a discutat de proiectul căii ferate. A luat planșele și le-a aruncat pe jos când cei de la Ministerul Transporturilor spuneau că nu există timp suficient. Au fost piedici.” a declarat Cristi Balaj la ”Realitatea Sportivă”.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 7 iunie 2020

398.000.000 de lei, fără TVA, este valoarea totală a contractului pentru calea ferată Otopeni – Gara de Nord.

Bucureștiul va găzdui patru meciuri de la EURO 2020, amânat pentru anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus. Peste 22.000 de suporteri străini sunt așteptați la fiecare meci.

Vezi și EXCLUSIV | Victorie pentru Becali în lupta cu Talpan! ”Pentru mine, FCSB – Dinamo e tot un derby!”

declaratiicristi balajrealitatea sportivagica popescu