EXCLUSIV | „Dinamo nu are voie să dispară!”. Strigătul de disperare al unuia dintre cei care a scris istorie în alb-roșu

Articol de George Drafta - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 00:14,
Matache, în tricoul lui Dinamo î n urmă cu mai bine de 10 ani
Matache, în tricoul lui Dinamo î n urmă cu mai bine de 10 ani

Florin Matache este cunoscut ca „Eroul de la Liberec”, după ce portarul a avut o contribuție importantă la revenirea istorică a „câinilor” în dubla cu cehii din 2009. 

Fostul portar a rămas cu sufletul alături de gruparea din Ștefan cel Mare.  Și deplânge situația în care a  ajuns trupa pentru care a evoluat în trecut.

„Acum cel mai important este să se rezolve problema sportivă, nu mă pricep atât de bine la problemele astea administrative, doar cei din conducere pot să vă lămurească. Dacă se va ajunge la faliment asta este, dar Dinamo nu are voie să dispară, trebuie să fie prezentă în fotbalul românesc atât timp cât va exista acest sport. Totul este posibil, dar la momentul ăsta situația este ambiguă, se poate întâmpla orice”, a fost mesajul lui Florin Matache, transmis în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Sursă foto: Jaroslav Legner / CNC / Profimedia

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | MIHAELA BUZĂRNESCU S-A LĂUDAT CU ULTIMUL CADOU FĂCUT DE MARCO DULCA: „DE LA DRAGOSTEA MEA”

Antrenorul cu portarii de la Concordia Chiajna nici nu vrea să se gândească la varianta că în vară ar putea fi adversarul dinamoviștilor, într-un ipotetic meci de baraj.

„Este la momentul actual și posibilitatea asta, deși noi ne dorim să promovăm direct. Dinamo poate prinde barajul în acest moment, din păcate. Sperăm să nu îi întâlnim acolo, să se salveze cum au făcut-o sezonul trecut, pentru că o retrogradare în Liga 2 ar fi ceva dezastruos. Dacă se ajunge la asta, vor fi momente mai puțin plăcute pentru toată lumea.

Dacă au atâtea puncte înseamnă că asta le e valoarea la momentul în care vorbim, nu poți să invoci ghinionul în atât de multe meciuri. E clar că situația nu este roz, toate aceste mici animozități trebuie să fie rezolvate cât mai repede pentru că trec meciurile și dacă vor începe play-out-ul cu o zestre mică de puncte le va fi foarte greu”, a încheiat Florin. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | „ASTA VA FACE DIFERENȚA”. LUPTA PENTRU PROMOVAREA ÎN LIGA 1, ANALIZATĂ DE UNUL DINTRE CEI IMPLICAȚI

retrogradareflorin matacheconcordia chiajnainsolventadinamo