SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | „E o prostie fără margini”. Reacția unui patron din Liga 1 după atacurile repetate la adresa antrenorului echipei sale

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 20:48,
Marius Croitoru, alături de jucătorii săi de la FC Botoșani
Marius Croitoru, alături de jucătorii săi de la FC Botoșani

Valeriu Iftime s-a arătat deranjat de discuțiile interminabile legate de lipsa unei diplome prin care Marius Croitoru să poată să figureze și în acte ca antrenor principal al trupei moldovene. 

Tehnicianul care a fost instalat la conducerea Botoșaniului în iunie 2019 nu a obținut încă Licența Pro, acordată celor care urmează cursurile Școlii de antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal. Dar acest aspect nu a contat pentru omul cu banii de la echipa moldoveană, atât timp cât Croitoru a dus-o FC Botoșani de fiecare dată în play-offul în ultimele două sezoane.

„Marius Croitoru poate să dea indicații, pentru că e antrenor secund. La toată treaba asta cu FRF, cu Licența Pro e o chestiune discutabilă. deși eu cred în educație cu desăvârșire, dar mi se pare deplasat să nu vorbească, să nu poată veni la o conferință, e o prostie fără margini. Lasă-i domne să vorbească! Eu cred că și Croitoru e mai mult decât școlit chiar dacă nu are încă o Licența Pro”, a fost comentariul lui Valeriu Iftime, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă.

valeriu-iftime 

FC Botoșani a ajuns pe poziția a doua  în campionat și grație prestațiilor de excepție ale lui Ongenda. Mijlocașul a fost căutat de FCSB în finalul perioadei de mercato încheiată în urmă cu două săptămâni. Finanțatorul moldovenilor nu i-a dat drumul atunci, dar despărțirea pare iminentă, în cazul în care francezul continuă să impresioneze.

„L-aș lăsa să plece la iarnă, dar pretențiile lui sunt reale. Și-a regăsit starea de a juca și dorește să demostreze că e poate cel mai bun fotbalist din țară. Am relansat un copil în fotbal, e o plăcere teribilă să îl vezi jucând”, a mai apreciat finanțatorul celor de la FC Botoșani. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | DINAMO NU MAI SPERIE PE NIMENI! „ȘI ANUL TRECUT AU AVUT AMBIȚII NEBUNE, DEPLASATE!”

ongendafc botosanilicenta prorealitateaiftime