SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Edi Iordănescu mai are de așteptat! Când ar putea reveni pe teren Florinel Coman

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 11 octombrie 2021, ora 11:31,
Florinel Coman- Sursa foto: Profimedia Images
Florinel Coman- Sursa foto: Profimedia Images

Florinel Coman pare că nu scapă de ghinionul accidentărilor, astfel că a suferit o intervenție chirurgicală la începutul lunii septembrie în Marea Britanie!

Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost urmărit de blestemul accidentărilor în ultimul an, iar „perla” lui Gigi Becali a fost mai mult indisponibilă de la renumitul meci cu Backa Topola, din toamna anului trecut. Mai mult de atât, la finalul duelului cu Sepsi, din actualul sezon, Coman a acuzat din nou probleme medicale și a fost trimis la Londra pentru a se opera.

Perioada de inactivitate a fotbalistului se poate întinde însă până la începutul anului viitor, atunci când Edi Iordănescu speră să îl poată avea la capacitate maximă pe cel supranumit „Mbappe de România”. Antrenorul FCSB-ului a oferit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă ultimele amănunte despre situația lui Coman și a dezvăluit că acesta va reveni la antrenamente abia din luna decembrie a acestui an.

„E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. Totuși, să fim realiști, anul trecut exista un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate. 

Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare seriosă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui.”, a spus Edi Iordănescu, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | MOTIVUL PENTRU CARE BUDESCU NU REUȘEȘTE SĂ SE IMPUNĂ DUPĂ REVENIREA LA FCSB: „E FOARTE GREU!”

fcsbrealitatealiga 1Florinel Comanedi iordanescudeclaratii