EXCLUSIV | Edi Iordănescu nu vine la Petrolul! Tehnicianul se află în negocieri avansate cu o echipă de CHAMPIONS LEAGUE!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 19 mai 2018, ora 13:13,
edi iordanescu
edi iordanescu

UPDATE: 13:14 Șansele ca Edi Iordănescu să devină antrenorul Petrolului s-au diminuat considerabil! În EXCLUSIVITATE pentru realitateasportiva.net apropiați ai tehnicianului au declarat că nu se pune problema ca acesta să preia banca tehnică a Petrolului Ploiești, Iordănescu aflându-se în stadiu avansat să preia o echipă din străinătate.

Cel mai probabil Edi Iordănescu va semna un contract pe 2 ani cu Legia Varșovia! Aceleași surse susțin că antrenorul ar putea ajunge la FCSB sau CFR Cluj în cazul in care negocierile cu Legia vor pica pe ultima sută de metri.


Petrolul a promovat matematic în Liga 2, dar mai are un meci de disputat în acest campionat, sâmbăta viitoare, acasă, cu SC Popeşti Leordeni , ora 19.30. ”Găzarii ” vor sărbători, atunci, oficial, alături de proprii suporteri promovarea în Liga 2, pe stadionul ”Ilie Oană”. 

Pe fondul acestei performanțe realizate de echipa ploieșteană în acest sezon, în ultimele 24 de ore în presa locală ploieșteană a apărut informația conform căreia noul antrenor al Petrolului Ploiești din sezonul viitor de Liga 2 ar urma să fie Edi Iordănescu, 39 de ani.

Conform jurnalulph.ro, conducerea Petrolului Ploieşti s-ar afla în discuţii avansate cu antrenorul Edi Iordănescu pentru preluarea băncii tehnice a echipei. Aceeași sursă notează că și Daniel Oprița ar fi în calcule pentru postul de antrenor principal al ”lupilor galbeni”.

Contactat de realitateasportiva.net, Cristi Vlad, președintele clubului Petrolul Ploiești a declarat următoarele:

”Da, este adevărat! A fost o discuție de principiu cu Edi Iordănescu. Dar, până la a spune că el va fi noul antrenor al Petrolului, mai e cale lungă. Ce pot să vă spun este că Petrolul ia în calcul și își dorește primenirea băncii tehnice pentru a se pregăti cum trebuie pentru Liga 2 și implicit de Liga 1. 

Avem în momentul de față o listă scurtă de antrenori pe care ni-i dorim, antrenori cu nume, inclusiv cu experiență de Liga 1, care să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor propuse”, a declarat oficialul echipei ploieștene.

Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, 39 de ani, este fiul cel mare al lui Anghel Iordănescu. În cariera sa, Edi Iordănescu le-a mai antrenat pe Steaua (interimar), FC Vaslui (asistent), ASA Tg. Mureş, Pandurii şi CSKA Sofia. Până în aprilie 2018 a fost antrenorul Astrei Giurgiu.

Fanii Petrolului pregătesc un spectacol de zile mari, cu ocazia promovării în Liga 2!

Petrolul mai are un singur meci de disputat în acest campionat, sâmbăta viitoare, acasă, cu SC Popeşti Leordeni , ora 19.30. Partida de la Ploiești se anunță de pe acum una spectaculoasă, grație atmosferei incendiare pe care pătimașii fani ai ”lupilor galbeni” promit să o arate țării întregi. Cel mai probabil confruntarea de sâmbăta viitoare se va juca cu casa închisă, stabilind un nou record de audiență pentru ligile inferioare și implicit pentru fotbalul românesc.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

– 6 lei Peluze;

– 10 lei Tribuna II;

– 15 lei Tribuna I;

– 20 lei Tribuna 0.

gazariifanipetrolulliga 3cristi vladilie oanafcplupii galbeniantrenorbanca tehnica