SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, o „nucă” prea tare pentru Gigi Becali: „Nu va accepta să se bage patronul peste el!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 13:56,
Edi Iordănescu. sursa foto- Profimedia Images
Edi Iordănescu. sursa foto- Profimedia Images

Gigi Becali pare că are de gând să se țină de cuvânt și este pregătit să nu mai intervină în niciun fel în viața propriei echipe, așa cum o făcea până nu de mult!

Afaceristul din Pipera este recunoscut pentru lipsa de răbdare pe care o are cu proprii fotbaliști și antrenori, astfel că devenise deja un obicei ca afaceristul din Pipera să dicteze totul la formația roș-albastră. Cu toate acestea, văzând că nu reușește să se mai impună de ani buni în Liga 1, patronul FCSB-ului a decis să aducă un tehnician cu nume și să renunțe la vechile obiceiuri.

Dorin Goian, fostul fundaș al roș-albaștrilor, a analizat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă relația dintre Becali și Iordănescu Jr. și are un punct de vedere clar. Fostul internațional consideră că tehnicianul în vârstă de 43 de ani nu va accepta sub nicio formă ca patronul să se implice din nou la echipă, însă rămâne de văzut cât de timp se va ține de cuvânt finanțatorul bucureștenilor.

Sursa foto- Profimedia Images

„(n.r. dacă Gigi Becali se va implica din nou la echipă) Asta rămâne de văzut. Momentan este liniște la FCSB, iar Edi Iordănescu își face treaba cum știe el mai bine. Vom vedea dacă domnul Becali va încerca să se implice din nou la echipă. Eu nu cred însă că Edi va accepta ca patronul să se bage peste el!„, a spus Dorin Goian, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și VESTEA MOMENTULUI PENTRU FCSB! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BUDESCU, ÎNAINTEA JOCULUI CU FC U CRAIOVA

fcsbrealitatealiga 1dorin goianedi iordanescudeclaratii