SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Eşecul cu Coreea de Sud, realitatea României de la Tokyo: ,,Mă mir cum de am bătut Honduras”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 25 iulie 2021, ora 18:48,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

România U23 a ieşit învinsă din al doilea joc de la Tokyo, unde a pierdut meciul cu Coreea de Sud, scor 0-4, după ce a jucat repriza a doua în inferioritate numerică.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a reacţionat după ce naţionala condusă de Mirel Rădoi a ajuns acum, în urma acestui rezultat, pe ultimul loc în grupă.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Fostul conducător de la Ligă este convins că dacă România ajungea la Tokyo cu cel mai bun lot, altul era deznodământul partidei cu Coreea de Sud.

,,Eu sunt curios dacă din jucătorii ăstia era vreunul titular în echipa făcută de Rădoi. Poate doi, Paşcanu şi Ciobanu, restul…erau doi, trei titulari. Cluburile nu au vrut să dea jucători, iar UEFA neglijează Comitetul Sportiv Olimpic. Să joci ca Hagi, să-ti lipsească 3-4 titulari, mai bie nu-i dai. Mă mir cum de i-am bătut pe Honduras.  N-aş fi foarte drastic, că dacă se ducea cu echipa bună, nu ăsta era rezultatul.

Nu se ducea Budescu cu puştii ăstia. Ne-am dus cu jucători de divizia B. Sefer e bun la Rapid, dar te duci la Olimpiadă cu jucători de divizia B?”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi UMILINȚĂ PENTRU ROMÂNIA LA JO! TRICOLORII COBOARĂ PE ULTIMUL LOC ÎN IERARHIE

realitateadumitru dragomirtokyoromaniaexclusiv