EXCLUSIV | Exemplu pentru dinamoviști? „Am jucat aproape un sezon întreg fără bani și am luat titlul!”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 00:18,
Dinamo Sorescu Valle

Dinamoviștii se plâng din cauza restanțelor financiare. Unii jucători au două luni de când nu au primit banii, alții sunt și mai în urmă în ceea ce privește achitarea salariilor. 

În replică, Emil Săndoi vine cu o dezvăluire șoc din perioada în care el era fotbalist.

„Când eram la Craiova în sezonul ’90-’91 și am luat eventul nu am fost plătiți până aproape de finalul sezonului. Fusese vândut Gică Popescu și trebuiau acoperite ceva datorii. Urma să vină a doua tranșă și știam că o să ne luăm banii mai târziu. 

Aveam însă o relație bună cu conducerea și era literă de lege să își respecte angajamentele. Am jucat aproape un campionat întreg fără bani, dar erau alte timpuri atunci. Acum s-au schimbat vremurile, nu prea mai există așa ceva”, a fost povestea lui Emil Săndoi, relatată în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Totuși, antenorul Chindiei îi înțelege pe străinii care dau să fugă din „Groapă” din acest motiv.

„Când unii jucători au mai mulți ani petrecuți la echipa respectivă pot înțelege mai ușor când clubul trece prin situații mai dificile. Pot să joace o perioadă și fără bani atunci, dar un jucător străin care nu încasează timp 2-3 luni vreun ban este mai dificil de capacitat.

Eu nu prea mă impacientez așa repede când văd situația de la Dinamo. Nu am zis ca alții <<Gata vin ăștia și transformă acum Dinamo în cea mai tare echipă românească>>. Și eu sunt curios să văd ce se întâmplă în continuare, surprizele au fost neplăcute din câte am văzut până acum, dar cine știe ?”, a mai comentat tehnicianul târgoviștenilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Viitorea destinație a lui Dan Petrescu a fost aflată: “Asta ar trebui să se întâmple”

realitateachindiafond de investitiiamintiridinamorestanţe financiareemil săndoicraiova
eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren

chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei