EXCLUSIV | Explicația căderii lui Dinamo din ultima lună: „La un moment dat intri într-o pasă proastă din cauza problemelor”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 17 martie 2021, ora 15:31,
dinamo

Fără victorie de șapte etape, Dinamo a ajuns pe loc de baraj și tremură pentru menținerea în Liga 1. 

Dincolo de probleme financiare deja cunoscute, „câinii” trebuie să găsească acum forțe noi pentru a putea depăși și criza sportivă.

„Acolo joaca și prietenul meu, Paul Anton, ne vedem în vacanțele de iarnă, mai stăm la o poveste împreună. Din păcate, au o situație foarte dificilă. Îi înțeleg pe de o parte. Nu au rezultate, nu au bani.

Dar ei încearcă să se motiveze, să se unească între ei. I-am văzut la începuturile meciurilor cum se strângeau și se încurajau unul pe altul. Se vede că vor, dar nu mai poți la un moment dat, intri într-o pasa proastă din cauza problemelor care sunt și care te afectează”, este impresia lui Sergiu Costin, expusă în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Mijlocașul își aduce aminte că a trăit și el o situație asemănătoare pe când era la Oțelul.

„La Galați am avut 4 luni de restanțe și a venit Marius Stan la noi și ne-a spus: <<Măi baieti, să nu vă depuneți memorii că o rezolvăm>>. Când ne-a spus chestia asta, având mare încredere în el am așteptat.

Și până la urmă toate problemele s-au rezolvat. Și noi eram disperați după 4 luni fără salarii și fără rezultate„, a mai spus fostul campion al României. 

CITEȘTE ȘI –>>EXCLUSIV | Incertitudinea de la Dinamo, amendată și din afară: „E o harababură mare de tot”

sergiu costinretrogradarerealitateadinamopaul anton
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”