EXCLUSIV | Explicația minunii reușite de Dușan Uhrin pe banca lui Dinamo: „Nu pleacă urechea la nimeni”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 23:25,
DusanUhrin

Cehul a preluat-o pe Dinamo într-o situație extrem de dificilă și este aproape să îi salveze pe roș-albi și de la disputarea barajului.

5 victorii consecutive au reușit „câinii” în play-out, iar succesele i-au făcut să fie la un singur punct de a evita inclusiv emoțiile suplimentare ale unor dueluri cu fruntașele Ligii 2. Aflat la al doilea mandat pe banca lui Dinamo, tehnicianul de 52 de ani a reușit să lege o serie pozitivă cum nu a mai izbutit trupa din „Groapă” de mai bine de doi ani. Ultima oară când dinamoviștii au avut cinci victorii consecutive s-a întâmplat în perioada martie-aprilie 2019, în play-out-ul acelui sezon de Liga 1. Atunci, antrenor la Dinamo era Mircea Rednic.

„E bun și nu pleacă urechea la nimeni, cu tot respectul pentru Gigi Mulțescu, l-au adus având și probleme de sănătate. Oricum nu era el un tip așa energic. Și se mai duceau unii la el să îi zică merită ăla, merită ăla, se ma duc și dintre suporteri, stați liniștiți.

Și omul ăsta, Dușan Uhrin, nu dă voie la nimeni, a impus niște reguli și de asta rezultatele nu sunt întâmplătoare. Dinamo nu avea un lot să ajungă în situația asta, omul dacă nu are treabă cu nimeni își face meseria lui”, a declarat Victor Becali, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fan declarat al lui Dinamo trage un semnal de alarmă: “Echipa asta nu mai poate fi adusă pe linia de plutire”

victor becalirealitatearetrogradaredusan uhrin jrdinamo
Simon Kjaer

Dorin Goian, impresionat de Simon Kjaer, cel care i-a oferit primul ajutor lui Eriksen: ,,E lider, a demonstrat-o”

UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”