EXCLUSIV | „E de o seriozitate care m-a impresionat!”. Fanul declarat al lui Dinu Todoran din fotbalul românesc

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 23 mai 2021, ora 22:58,
todoran voluntari
todoran voluntari

Noul antrenor al celor de la FCSB a interacționat cu Dumitru Dragomir pe vremea când fostul președinte al Ligii s-a aflat în conducerea celor de la FC Voluntari. 

Se întâmpla în 2016, la primul sezon al ilfovenilor în Liga 1. Atunci, Todoran era încă jucător activ și se pregătea de începuturile carierei de antrenor. Oracolul de la Bălcești a vorbit laudativ la adresa celui care trebuie să readucă titlul după 7 ani în vitraina clubuui patronat de Gigi Becali.

„Văd că toata lumea îl lovește din toate părțile. Eu am lucrat la Voluntari și chiar dacă am plecat repede de acolo, am avut ocazia să îl cunosc pe Dinu Todoran care lucra acolo, era antrenor la echipa a doua.

Era de o seriozitate care m-a impresionat, l-am urmărit îndeaproape. Scoțând atâția fotbaliști în decursul vieții mele pot spune despre el că e super profesionist”, au fost aprecierile lui Dumitru Dragomir, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit în momentul numirii lui Todoran ce l-a determinat să îl aleagă pe fostul jucător al Unirii Urziceni.

„L-au luat în primire pe Gigi că l-a pus antrenor că era la biserică. Eu de exemplu nu mă duc la biserică, dar cred că există ceva în lumea asta care face și desface. Convingerea mea este că este un bun profesionist.

Îi aud pe unii că zic faptul că nu are nume pentru Becali. Dar pe Guardiola ce îl recomanda când a ajuns la prima echipă a Barcelonei? Dinu Todoran a fost unul dintre cei mai serioși fotbaliști care i-a avut România”, a mai adăugat fostul șef al LPF. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Într-un final a recunoscut! Dezvăluirea făcută de Gigi Becali, la Realitatea Sportivă: “E singurul antrenor care a avut putere la FCSB”

gigi becalirealitateadumitru dragomirdinu todoranfcsbfc voluntari